Bijgewerkt op 7 april 2020 door Erik Kwak.

Voor ontbijt of brunch
12 papieren cakevormpjes en muffin-bakvorm met 12 holtes

Ingrediënten

70 g diepvries tuinerwten 
1 rode paprika
50 g belegen geitenkaas
2 lente uitjes in dunne ringetjes
15 gram dille fijn gehakt
50 gram kleine stukjes kaas gesneden
50 gram rozijnen
9 eieren

Bereiden

Verwarm de oven voor tot 200 graden.
Zet de vormpjes in de muffinvorm.

Verdeel de tuinerwten, 2 eetlepels paprikablokjes, en de geitenkaas over 6 vormpjes. Verdeel de rest van de paprika en kaas en rozijnen over de volgende 6 vormpjes.
Verdeel als laatste de dille en bosui over de vormpjes.
Klop eieren met peper naar smaak los en schenk in de vormpjes.
Bak de muffins in de voorverwarmde oven in 20-25 minuten goudbruin en gaar.

Tip:
Een kleine muffinvorm?
Voor 6 kleine muffins kun je de hoeveelheden gewoon halveren.

 

Bron
Br. Rangel ofm.